Iertarea vine in urma rugaciunii

Dumnezeu vrea sa ne constientizam greselile noastre. In cele din urma ne ajuta pe noi mai mult decat pe El lucrul asta. Si vrea sa venim spre El sa-i cerem iertare. Il ranim chiar si prin raul pe care ni-l facem noi insine. A-ţi cere iertare e ca si cum a-m reinoda o relatie. Daca iti gresesc cu ceva, simt ca intre noi s-a rupt ceva. Chiar daca tu nu stii cu ce ti-am gresit in inima mea e ceva ce ma indeparteaza de tine. Sa vin sa-ti cer sa ma ierti e ca si cum am reinoda ceva ce s-a rupt. Asa e si cu Dumnezeu.

Iata totusi ce rog pe Domnul sa ierte robului tau: cand stapanul meu intra in casa lui Rimon sa se inchine acolo si se sprijina pe mana mea, ma inchin si eu in casa lui Rimon: sa ierte Domnul pe robul tau, cand ma voi inchina in casa lui Rimon!” (2Reg.5:18)

Atunci Ti-am marturisit pacatul meu si nu mi-am ascuns faradelegea. Am zis: „Imi voi marturisi Domnului faradelegile!” Si Tu ai iertat vina pacatului meu. (Ps.32:5)

Un vuiet se aude pe inaltimi: sunt plansetele si rugamintile de iertare ale copiilor lui Israel; caci si-au sucit calea si au uitat pe Domnul Dumnezeul lor. (Ier.3:21)

Pocaieste-te, dar, de aceasta rautate a ta si roaga-te Domnului sa ti se ierte gandul acesta al inimii tale, daca este cu putinta; (Fapt.8:22)

Rugaciunea facuta cu credinta va mantui pe cel bolnav, si Domnul il va insanatosi; si, daca a facut pacate, ii vor fi iertate. (Iac.5:15)

Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curete de orice nelegiuire. (1Ioan.1:9)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s