Camara cu vise

Un an a trecut, un altul incepe. E un timp in care suntem tentati sa aruncam o privire peste umar si sa vedem ce am lasat in urma. Insiram de asemenea vise pe hartie. La ce bun, insa toate aceste vise. Poate le tot enumeram vazand ca nimic demn de amintit din viata noastra nu a aparut fara sa fi existat mai intai un vis.
Vreti ca anul viitor sa se intample ceva grozav in viata voastra? Haideti sa incepem prin a visa ceva grozav.
Nu demult omul a ajuns pana pe luna. Cum a fost acest lucru posibil? Totul s-a intamplat pentru ca a existat un vis de zeci sau sute de an al omenirii. Acela de a atinge luna.
In 2012 s-au implinit 40 de ani de cand un om a pus pentru ultima data piciorul pe luna. De ce? Poate tocmai pentru ca oamenii nu mai viseaza atat de tare sa faca asta.
Visele sunt cele care atrag dupa sine fapte mari. Lipsa lor face ca nimic sa nu se intample.
Pavel a fost un om care a visat. A visat mult sa fie Apostolul Neamurilor. A luptat apoi pentru visul lui. Astfel a reusit sa vorbeasca despre Dumnezeu populatiei de pe circa un sfert din teritoriile locuite la acea vreme.
O alta femeie visa ceva. Visa un lucru aparent imposibil, dar ea nu s-a dat batuta. A luptat cu toata puterea ei pentru asta
“El le-a zis: „Intr-o cetate era un judecator care de Dumnezeu nu se temea, si de oameni nu se rusina. In cetatea aceea era si o vaduva care venea des la el si-i zicea: „Fa-mi dreptate in cearta cu parasul meu.” Multa vreme n-a voit sa-i faca dreptate. Dar, in urma, si-a zis: „Macar ca de Dumnezeu nu ma tem, si de oameni nu ma rusinez, totusi, pentru ca vaduva aceasta ma tot necajeste, ii voi face dreptate, ca sa nu tot vina sa-mi bata capul.” Domnul a adaugat: „Auziti ce zice judecatorul nedrept? Si Dumnezeu nu va face dreptate alesilor Lui care striga zi si noapte catre El, macar ca zaboveste fata de ei? Va spun ca le va face dreptate in curand. Dar cand va veni Fiul omului, va gasi El credinta pe pamant?”” Luca 18,2-8
Asadar vaduva a inceput prin a visa. Apoi a cerut. A crezut. Voi ce visati? Cereti lucrurile pe care le visati? Cat de mult credeti ca le veti primi?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s